Zamknij ten komunikat

Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Na naszych stronach używamy informacji zapisanych za pomocą cookies m.in. w celach reklamowych i statystycznych. Mogą też stosować je współpracujące z nami podmioty, takie jak firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W każdej przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Cookies.

Doradztwo Filmoteka Fotostory Moja Wieś O tym się mówi Postawy Przegląd prasy Powrót do Strony Głównej Biblioteka Poczta Kontakt Forum Atlas Inicjatyw Metoda e-VITA Szukaj
Dostęp, wiedza, zasoby, wykorzystanie, metoda e-VITA
Serwis dla osób prowadzących działalność gospodarczą
Serwis dla wiejskich organizacji społecznych
Serwis dla przyjaciół zwierząt
Dziedzictwo
Kultura, krajobraz, architektura...

ANALIZA WYPOSAŻENIA TECHNICZNEGO ZAKŁADÓW GASTRONOMII ZAMKNIĘTEJ "/INFORMACJE NA TEMAT ZASAD WYPOSAŻENIA KUCHNI  W ZAKŁADACH GASTRONOMICZNYCH.

Podaję Pani link do naszego poradnika pt. Mała Gastronomia: http://www.witrynawiejska.org.pl/strona.php?p=279
Powinna Pani tam znaleźć informacje na temat zasad wyposażenia kuchni wraz z rozwiązaniami funkcjonalnymi - rysunkami i tabelami http://www.witrynawiejska.org.pl/strona.php?p=851

wersja do druku


Witryna tworzona i redagowana jest przez zespół Fundacji Wspomagania Wsi